Om du vill ge mig pengar

Tycker du att det jag skriver är väldigt bra/värdefullt/viktigt? Om du vill och kan får du gärna vissa din uppskattning genom att sponsra min existens. Saken är den att jag inte har något arbete, och det kommer jag antagligen aldrig heller att kunna ha. Och det är ju inget fel med det, men det betyder att jag aldrig kommer ha särskilts mycket pengar. Min inkomst lär aldrig bli högre än lägstanivån i den ersättning som FK kan bevilja.

Min enda användbara förmåga är att skriva och analysera saker, och det finns inget sätt för mig att tjäna pengar på det. Men jag vet att det är något som är värdefullt för människor. Och om du tycker att det jag gör är värdefullt, och om du har möjlighet, får du gärna visa uppskattning genom att sponsra min existens med lite pengar, Helt frivilligt såklart, jag är glad att ni vill fortsätta läsa. Men om någon dessutom känner för att göra sig besväret att bidra med pengar, så skulle jag verkligen uppskatta det.

Jag försökte ta reda på hur jag skulle orda detta. Till vidare kom jag fram till att den enklaste lösningen var att göra en sida på Paypal för personliga transaktioner.

Gör såhär, klicka på länken här: paypal.me/anarkoautism. Där kan du välja hur mycket pengar du vill överföra och klicka nästan. Du måste ha ett Paypal-konto men om du inte har ett så kan du välja att skapa ett konto. Det är inte så krångligt och det kostar inget. Har fått en donation via sidan så kan bekräfta att allt verkar funka som det ska.