Gravity Break: Cataclysm – Jättebra webbserie med autistiska karaktärer

Chapter 1 Page 21 Part 3.png

Emilia och Minkah, två av huvudpersonerna i Gravity Break: Cataclysm, befinner sig i ett tillfälligt tillstånd av tyngdlöshet.

Hej alla! Jag märker att det fortfarande är en del som läser den här bloggen, trots att jag inte har uppdaterat på länge. Mycket har hänt de senaste månaderna, och en del saker vill jag skriva om så småningom. Men just nu är jag helt uppe i ett annat projekt: Jag skapar en serie! Det är en bra serie, och jag vill att många ska läsa den. Så därför använder jag nu min blogg till att promota den.

Gravity Break: Cataclysm utspelar sig i ett postapokalyptiskt Sverige, i en värld som ödelagts efter en katastrofal olycka som fick själva gravitationen att löpa amok. En autistisk transtjej måste lämna sin hemstad (Göteborg, som nu är en egen stadsstat) efter att hon transitionerat med hjälp en illegal substans som förvandlat henne till en katt-flicka.

Serien har en egen hemsida. så gå in och läs! För tillfället finns det 23 sidor tillgängliga. Om en månad eller kanske mindre, kommer jag att börja uppdatera veckovis. Mitt mål är att någon gång kunna försörja mig på mitt ritande för det är typ det enda jag är bra på som jag i teorin skulle kunna omvandla till en inkomst. Är ju för funkis för att ha ett vanligt jobb. Så jag uppskattar jättemycket alla som läser och delar och stöder min serie.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera (kommentarer granskas)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s