Ritat

Den senaste veckan har jag hyperfokuserat på att lära mig teckna med ritplattan som jag berättade om i förra inlägget. Jag har lärt mig snabbare än jag hoppades och det känns väldigt roligt. Så jag tänkte här dela med mig av några teckningar. De kommer i den ordning jag tecknade dem så en kan se hur jag blivit bättre på det de senaste fyra dagarna.

Bilderna är på karaktärer från min planerade serie, som utspelar sig i en postapokalyptisk värld där tyngdlagen har satts ur spel, Göteborg är en hyperkapitalistisk dystopi, och det finns kattflickor med superkrafter.

Bilderna visar huvudpersonerna (ett par autistiska transtjejer), deras icke-binära autistiska vän, och till sist antagonisten Liatris som är en väldigt dramatisk kattjej med mäktiga superkrafter.

Jag behöver fortfarande lära mig att teckna miljöer och bakgrunder så jag tänkte ägna mig en vecka åt det nu, och någon gång därefter börjar jag teckna själva serien. Och beroende på hur det går så ska jag fixa en sida åt det och då kommer jag posta länk här också så stay tuned.

emilia_002

erin

coolenbyfren

liatris

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ritat

 1. Det är ritkgit snyggt att fota miljöer och sen ge dem cartoon look i photoshop. I W – Two worlds serien ser man hur de klipper ihop det helt ritade, men foton på verkliga miljöer. Och det sprara massa tid.

  Gillad av 1 person

  • Anarkoautism skriver:

   Hah, jag försökte göra något sådant (fast i Krita, har inte photoshop). Försökte följa några instruktioner men så kraschade programmet hela tiden när jag försökte köra några filter. Antagligen för min dator är inte särskilt stark.

   Men jag kanske ska försöka se om jag kan hitta något annat sätt att göra det på.

   Gilla

Kommentera (kommentarer granskas)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s